Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و رئیس دانشگاه صنعتی شریف پس از برگزاری یک ویدئو کنفرانس آنلاین، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

اخبار شرکتها ؛ به گزارش سایپانیوز، پیش از امضای تفاهم‌نامه مشترک همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و دانشگاه صنعتی شریف که به‌ صورت آنلاین و از طریق سیستم ویدئو کنفرانس برگزار شد، مهندس سیدجواد سلیمانی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در سخنانی گفت: با به ‌کارگیری نخبگان دانشگاه صنعتی شریف در کنار مدیران سایپا و استفاده از دیدگاه‌ها و نظرات این افراد در قالب مشاور، آینده مدیریتی این مجموعه از نظر علمی و تخصصی تضمین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خود از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف است، افزود: دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف پشتوانه‌ای توانمند و آینده‌ساز برای گروه سایپا محسوب می‌شوند و می‌‌توانند مشکلات و موانع موجود را با بهره گیری از دانش و خلاقیت خود از سر راه بردارند.

سلیمانی با اشاره به برنامه گروه خودروسازی سایپا برای تولید خودروهای برقی ادامه داد: مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا به‌دنبال یک همکاری جامع با مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور برای طراحی و ساخت خودرو برقی است که در این مسیر آماده همکاری با دانشگاه صنعتی شریف است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: تشکیل کارگروه مشترک همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و دانشگاه صنعتی شریف زمینه اجرای پروژه‌های جدید طراحی و تحقیقات صنعتی و همچنین توسعه مدیریت را در این گروه فراهم می‌سازد و زمینه رشد علمی سایپا را ایجاد خواهد کرد.

دکتر محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز در این جلسه آنلاین گفت: دیدگاه علمی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا نسبت به صنعت خودرو تحسین‌برانگیز است.

وی افزود: با وجود این دیدگاه موثر و مفید در گروه خودروسازی سایپا امیدواری به تسریع در همکاری میان دو مجموعه افزایش یافته و با این روند، به سرعت ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی جهت همکاری‌ها فعال خواهد شد.

وی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی شریف پیگیر اجرای پروژه‌هایی با محوریت توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصول در گروه خودروسازی سایپا است و آمادگی دارد تجربیات علمی و پژوهشی خود را در اختیار این گروه قرار دهد.

فتوحی گفت: اجرای دوره‌های کارآموزی برای دانشجویان نخبه دانشگاه صنعتی شریف و همچنین اعطای بورس‌های تحصیلی به آنان جهت همکاری با واحدهای مختلف تولیدی، مهندسی و مدیریتی در گروه خودروسازی سایپا یکی از اهداف مهم تفاهم‌نامه همکاری است.

به گفته رئیس دانشگاه صنعتی شریف بحث خودرو برقی یکی از مهم‌ترین اهداف صنعت خودرو محسوب می‌شود و اصرار مدیریت سایپا برای ورود به فاز طراحی و ساخت این خودرو، بیانگر نگاه آینده‌نگرانه و واقع‌بینانه نسبت به این صنعت است.

وی از آمادگی دانشگاه صنعتی شریف برای هرگونه همکاری علمی و پژوهشی با گروه خودروسازی سایپا خبرداد و گفت: از آن‌جایی که صنعت خودرو کشور جایگاه بسیار مهمی در اقتصاد و تولید دارد، آماده‌ایم تا با توسعه همکاری در کارگروه مشترک با سایپا، نقش علمی و مطالعاتی خود را در رشد این صنایع ایفا کنیم.

گفتنی است در این مراسم، تفاهم‌نامه همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و دانشگاه صنعتی شریف به امضای مهندس سیدجواد سلیمانی و دکتر محمود فتوحی رسید.

تشکیل کارگروه مشترک همکاری، اجرای پروژه طراحی و ساخت خودرو برقی مشترک، به‌کارگیری نخبگان دانشگاه صنعتی شریف به‌عنوان مشاوران پروژه‌ای در سایپا، توسعه همکاری های آموزشی و کاربردی برای مدیران و کارکنان سایپا و استفاده از پژوهش‌ها و طرح‌های مطالعاتی دانشگاه در پروژه‌های سایپا از جمله مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سایپا دانشگاه خودرو طراحی و ساخت گروه خودروسازی سایپا دانشگاه صنعتی شریف سایپا و دانشگاه طراحی و ساخت همکاری میان خودرو برقی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، نیروی هوایی آمریکا در مقر Eglin طیف پهپادهای B-۷۰ را نمایش داد و توانایی هایش برای طراحی، سرهم بندی و استفاده از هواپیماهای خودرانی که در ۲۴ ساعت با چاپ سه بعدی ساخته شده اند را به رخ کشید.

به طور دقیق تر حدود ۲۲.۵ ساعت طول می کشد تا ۶ هواپیما از جمله یک سیستم نجات پرسنل ۳.۶ کیلوگرمی را قبل از پرتاب سرهم بندی کرد. این روش نوآورانه طی ماموریت «بلوهورایزن» توسط مرکز استراتژی و تکنولوژی نیروی هوایی توسط یافته که استراتژی های خارق العاده ای برای تامین نیازهای تاکتیکی فراهم می کند.

این پروژه توسط ۳ نفر اجرا شده است. محققان روی توسعه سریع هواپیماهای بی سرنشین کوچک، فناوری هایشان و همچنین محموله هایی برای نیازها و محیط های مختلف تمرکز کرده بودند.

کلنل داستین توماس یکی از اعضای تیم در این باره می گوید: هواپیماهای بی سرنشین کوچک به جنگ افزارهای جدیدی تبدیل می شوند. با این وجود نیروی هوایی نمی تواند به سرعت این هواپیماها را تغییر دهد یا به سرعت از آنها برای تامین نیازهای خاص یک ماموریت استفاده کند. پروژه ما برای تغییر این روند اجرا شد.

برای انجام این پروژه شرکت Black Phoenix باTitan Dynamics( یک شرکت کوچک هوافضا) که برای طراحی سریع هواپیماهای کوچک و بی سرنشین ارزان مشهور است، همکاری کرد.

محققان از نرم‌افزار طراحی خودکار Titan برای تولید سریع بدنه پهپاد آیرودینامیک با در نظر گرفتن وزن، قدرت، ابعاد و بار در کمتر از ۱۰ دقیقه استفاده کردند. در مرحله بعد کد این طراحی به پرینترهای سه بعدی داده شد تا تجهیزات یک هواپیمای سبک وزن بی سرنشین را تولید کند.

پس از تکمیل چاپ تمام قطعات، محققان هواپیمای بی سرنشین را براساس نیازهای ماموریت شخصی سازی کردند.

کد خبر 6096834 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف