Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور گفت: قوه قضائیه در راستای تحقق شعار سال: «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» با تمام ظرفیت خود از صنایع و تولیدکنندگان داخلی حمایت می کند و در این مسیر نیز توانسته مشکل دو هزار واحد صنعتی را حل کند.

به گزارش برنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری در بازدید از گروه خودروسازی سایپا و فعالیت‌های توسعه‌ای که در این مجموعه انجام می شود، اظهار داشت: سایپا، مجموعه‌ای فعال و پویا است که می‌تواند با تکیه بر توان مهندسان و کارگران خود، بخش قابل توجهی از نیاز کشور به خودرو را پاسخ بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازدید از گروه خودروسازی سایپا در هفته قوه قضائیه با دو هدف انجام شد، افزود: نخستین هدف بیان خسته نباشید به کارگران و مهندسان این مجموعه خودروساز است و دومین هدف آن شنیدن چالش هایی است که سایپا در مباحث حقوقی و قضائی دارد و از موانع تولید در این گروه است.

منتظری تصریح کرد: قوه قضائیه حامی تمام صنایع کشور است و برای رفع مشکلات و پشتیبانی از آنها از تمام ظرفیت های خود استفاده می کند.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه در دو سال اخیر توانسته ایم مشکل بیش از دو هزار مرکز صنعتی را رفع کنیم و برای ادامه این روند آمادگی لازم را داریم، تصریح کرد: هر صنعت و تولیدی که می تواند به اقتصاد کشور کمک کند، قوه قضائیه از آن حمایت می کند تا فعالیت های آن مجموعه روان و بدون مشکل شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم در دولت سیزدهم که کمتر از دو ماه آینده فعالیت خود را آغاز می کند، سطح هماهنگی ها و همکاری ها بیشتر شود تا با سرعت بیشتری بتوان فضای تولید را تسهیل و مشکلات تولیدکنندگان را حل کرد.

منتظری گفت: در بازدیدی که از مجموعه سایپا داشتم از مدیرعامل این مجموعه خواستم که نسبت به ارتقاء سطح استانداردهای موجود و ایمن سازی خودروها تلاش بیشتری انجام دهند؛ چرا که توجه به این امر باعث می شود که مردم بیش از گذشته به صنعت خودروسازی کشورمان اعتماد کنند.

وی با بیان اینکه صنعت خودرو باید به گونه ای فعالیت کند که مردم نسبت به خودروی ایرانی هیچ گلایه و انتقادی نداشته باشند، افزود: انصافا گروه خودروسازی سایپا نسبت به گذشته توسعه خوبی پیدا کرده است و این امرقابل تقدیر است.

دادستان کل کشور گفت: برای آنکه رشد و توسعه صنعت خودرو مضاعف شود توصیه می کنم که شرکت های خودروسازی سطح تعامل خود را افزایش دهند تا بتوان به سمت خودکفایی رفت و تحریم های ظالمانه را بی اثر کرد و همچنین در صورت همکاری مشترک می توان رشد کیفی را در تولید خودروهای داخلی پیش از گذشته دید.

وی گفت: از مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تقدیر و تشکر می کنم که طی سال های سخت تحریم توانست گروه خودروسازی سایپا را در مسیر رشد و توسعه قرار دهد و ضمن طراحی و تولید خودروهای جدید، خودروی پراید را از خط تولید این مجموعه حذف کند.

وی افزود: ایران با سخت ترین و ظالمانه ترین تحریم ها روبرو است و از طرفی نمی توان به قول و وعده هایی که آنها در مذاکرات می دهند اعتماد کرد چرا که آنها به تعهدات خود پایبند نیستند لذا تنها راه نجات اقتصاد کشور تکیه بر اقتصاد مقاومتی است و این امر زمانی حاصل می شود که صنایع کشور به خصوص صنعت خودرو با تکیه بر نیروی مهندسان جوان خود رشد کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خودرو رشد سایپا قوه قضائیه مشکلات گروه خودروسازی سایپا دادستان کل کشور صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته

ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: در ۱۱ ماهه سال گذشته، ۹ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشته‌اند و از بیکاری ۷۸۰۰ نفر جلوگیری و برای ۶۵۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد شده و فرایند تولید و اشتغال در استان حفظ شده است.

حجت الاسلام جزائی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص اقدامات دبیرخانه اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در سال گذشته، اظهار کرد: استان مرکزی با برخورداری از سه هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و صنایع بزرگ و مادرتخصصی مرتبط با صنایع نفت و گاز، صنایع خودروسازی و قطعات خودرو، تولید آلومینیوم، نیروگاه حرارتی، پالایشگاه، پتروشیمی، صنایع شیمیایی صنایع تبدیلی و... از قطب‌های صنعتی کشور است.

وی افزود: بر این اساس، ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تلاش می کند در حد توان و اقتضائات قانونی و با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را بویژه در حوزه حقوقی و قضائی مرتفع کند.

جزائی گفت: در این راستا، در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ دستور ترخیص و تعیین تکلیف بیش از ۹۰ درصد کالاهای مورد نیاز بخش تولید که در گمرکات استان به دلایل مختلف رسوب شده بود، صادر و موضوع با پیگیری و مصوبات ستاد استانی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و مساعدت مسئولین استانی تعیین تکلیف شد.

به گفته وی، در سال گذشته مشکلات بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی صنعتی استان در حوزه های مختلف و به ویژه مباحث حقوقی و قضایی، پیگیری و با وجود مشکلات اقتصادی، از تعطیلی و ایجاد مشکل برای ۷۲ واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی ممانعت به عمل آمده است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل