Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجید رمضانی مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا گفت: در سال ۹۸، بر اساس سیاست وزارت صنایع برنامه هایی را برای قالب های صنعتی  ترسیم کردیم.

او بیان کرد: این شرکت سال ۱۳۷۰  افتتاح شد  و بالغ بر ۳ هزار نفر در این شرکت فعالیت می کنند. از ابتدا بررسی روی نقاط قوت و ضعف داشته ایم و بعد از برداشت آسیب و نقاط قوت ستاد تحول سازمانی راه اندازی کردیم تا به توسعه و خودکفایی در محصولات برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در حوزه خودکفایی اتفاقات مثبتی رخ داده است، گفت: اکنون در بحث ساخت قالب های پلاستیک ریل صندلی خودرو به خودکفایی رسیده ایم.

رمضانی با تاکید بر اینکه ساخت قالب های پلاستیک باعث کاهش ارزبری می شود، گفت: ساخت قالب های پلاستیک از خروج ۳ میلیون یورو  جلوگیریمی کند و  همچنین  ۱۴۰ نفر اشتغال زایی داشته  و سطح کیفی افزایش یافته است که ۳ فاز پیش بینی شده که این کار پیش رود.

مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا تشریح کرد: با افتخار در ۶ ماه اول قالب های کوچک ساخته شده است و در ۶ ماه دوم به سراغ ساخت قالب های بزرگ تر خواهیم رفت.

رمضانی گفت: برای اولین بار ۷۰ درصد قالب های رینگ در داخل کشور ساخته می شود و اکنون کاملا عدم وابستگی به خارج داریم و نقاط قوت و ضعفی داشته که تمام آنها برطرف شده است.

مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه در ساخت قطعات استاندارد وابستگی به خارج از کشور کم شده است، گفت: اکنون دانش فنی در زمینه ساخته قالب افزایش یافته ‌و در حال حاضر کلیه قطعات قالب در داخل کشور ساخته می شود.

رمضانی در خصوص ساخت ماشین سازی در حوزه سی ان سی، گفت: از گذشته  یکی از برندها بحث ماشین سازی در حوزه سی ان سی است که اکنون می توانیم‌ در آن فعالیت داشته باشیم و امسال ۴ دستگاه به فروش رفته است.

او با بیان اینکه قالب های متفاوتی در داخل شرکت قالب های صنعتی ساخته می شود، گفت: در حوزه صادرات نیز فعالیت هایی انجام شده است، قالب خودرو ملی ترکیه را ما خواهیم ساخت و حدود ۱۰ میلیون‌ یورو در حوزه صادرات فعالیت خواهیم داشت.

مدیر عامل شرکت قالب های صنعتی گروه خودروسازی سایپا تشریح کرد: در بحث لوازم خانگی نیز ورود کرده ایم و برخی از قالب های آنها را خواهیم ساخت، علاوه‌بر این در ساخت قالب های واگن مترو نیز مشارکت خواهیم داشت.

او گفت: توانسته ایم گواهی شرکت دانش بنیان را اخذ کنیم؛ ساخت ۹۷ ۵۰ میلیارد زیاد داشت و اکنون به سود رسیده ایم. در گزارش عملکرد سه ماه اول سال ۹۹ ، سود خوبی در ساخت قالب ها داشته ایم. هزار و ۱۷۲ تن قالب تحویل داده ایم و تقریبا ۱۴۵ درصد رشد داشته ایم.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1559377

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ترکیه ایران و ترکیه سایپا خودرو خودروسازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: با ساخت و تولید این ترانسفورماتور، این شرکت در زمره معدود سازندگان دارنده تکنولوژی ساخت اَبَرترانسفورماتور همچون ABB Siemens و TBEA قرار گرفت و ضمن رفع نیاز کشور از واردات ابرترانسفورماتورها، از خروج ارز از کشور جلوگیری شد.

صادقی افزود: تولید سه دستگاه از این ترانسفورماتور‌ها طی امسال در برنامه قرار دارد که اگر ساخت این سه ترانسفورماتور صورت گیرد از خروج بیش از ۱۵ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: این ابرترانسفورماتور ۳۴۰ تُنی مزیت‌هایی از قبیل صرفه‌جویی در فضای مورد نیاز برای قرارگیری ترانسفورماتور‌ها در پست برق به میزان حدود ۶۰ درصد، کاهش حدود ۷۰ درصدی تلفات بی‌باری نسبت به حالت سه ترانسفورماتور تک فاز، کاهش هزینه‌های احداث پُست و تسهیل فرآیند بهره‌برداری و مانیتورینگ را دارد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: طراحی و تولید بزرگترین ترانسفورماتور سه فاز شبکه برق کشور با ظرفیت ۵۰۰ مگاولت آمپر در گروه صنعتی ایران ترانسفو در حالی با تکیه بر دانش و تخصص بومی شده مهندسان ایرانی انجام شده است که این ترانسفورماتور غول پیکر تاکنون در کشور تولید نشده بود.


ساخت این ترانسفورماتور با حضور وزیر نیرو در زمان برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق کشور در آبان ماه سال گذشته آغاز شد و با وجود پیچیدگی‌های قابل توجه در محاسبات و طراحی این ابرترانسفورماتور ظرف مدت زمان بسیار کوتاه در ۶ ماه، به مرحله آزمایش و رونمایی رسید.

قرار است این ابرترانسفورماتور تولید شده توسط وزیر نیرو و برخی مقامات و مسئولان کشوری رونمایی و به بهره‌برداری برسد.

دیگر خبرها

  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد تا خرداد ماه
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول