Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه امضا توافق نامه توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه موتور و گیربکس انجام شد.

این توافق نامه در راستای تحقق شعار سال و سیاست‌های وزارت صمت مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های موجود و با هدف تقویت شاخص‌های بهره‌وری و مقیاس تولید و در راستای سیاست‌های گروه خودروسازی سایپا و گروه صنعتی ایران خودرو مبتنی بر تولید اقتصادی و با کیفیت در راستای همکاری‌های استراتژیک این دو شرکت اقدام به امضا تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه موتور و گیربکس کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توافق نامه گامی است به منظور سرمایه گذاری تولید قوای محرکه اقتصادی به صورت مشترک با هدف افزایش تولید در مقیاس جهانی و اقتصادی که پس از بررسی‌های کارشناسی و نتایج کارگروه‌های مشترک به انجام رسیده و وارد مرحله عملیاتی شده است.

تأمین ۱۰ هزار موتور خودرو شاهین به مدت یکسال به صورت مشترک

بر این اساس تأمین ۱۰ هزار موتور خودرو شاهین برای مدت یک سال بر اساس استانداردهای روز دنیا به صورت مشترک به انجام خواهد رسید که پس از اخذ تاییدیه‌های کیفی و طی فرآیند انطباق با محصول و انجام کالیبراسیون و حصول اطمینان از پاسخ گویی به استانداردها اجرایی خواهد شد.

بدین منظور موتور TUP و گیربکس ۶ دنده اتو مات در پلتفرم شاهین مورد استفاده قرار خواهد گرفت و شروع پروژه از زمان امضا توافق نامه اجرایی خواهد شد.

همچنین قطعاتی به صورت مشترک در این پروژه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت که برای اجرای این کار تیم‌های کاری مشترک تعریف و مشغول به فعالیت هستند.

این نوع همکاری مشترک بین خودروسازان مطرح دنیا به خصوص در حوزه موتور و قوای محرکه به منظور تقویت شاخص‌های بهره‌وری رایج است و با این اقدام و با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر در همکاری مشترک و در راستای همکاری استراتژیک، دو شرکت سایپا و ایران خودرو یک گام دیگر برای جهانی شدن به جلو خواهند رفت.

مشارکت جای رقابت در این دو گروه خودرو سازی را می‌گیرد

مدیر عامل ایران‌خودرو در این جلسه اظهار کرد: این تفاهم نامه به منظور اتحاد استراتژیک در واقع استفاده از ظرفیت‌ها و سخت و نرم افزاری مشترک دو مجموعه می‌تواند باشد.

خطیبی افزود: یکی از محورهای توافق این دو شرکت استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در خارج از کشور است که قرار است شاهد اتفاق این رویداد در دو کشور سوریه ارمنستان و آذربایجان که نتیجه آن صرفه‌جویی و بهره‌وری بیشتر خواهد بود.

وی گفت: آنچه امروز در کشور و صنعت در زمینه کاری ایران خودرو و سایپا احتیاج داریم تعریف درست از برخی مفاهیم غلط است که طی سالیان اخیر جای افتاده بود و تبدیل به باور و اصل شده بود.

مدیرعامل ایران خودرو تصریح کرد: خوشبختانه تولید محصول ناقص نداریم اگر چه این باور در کشور جا افتاده که این دو شرکت رقیب هم هستند در صورتی که دو مجموعه وقتی در بازار قرار است حضور داشته باشند و فعالیت کنند رقابت معنای ندارد و مشارکت جای آن را خواهد گرفت.

بالا بردن کیفیت محصولات با اتحاد استراتژیک

محمد علی تیموری، مدیر عامل سایپا نیز گفت: بیش از ۱۷ سال است که در دنیا استراتژی خودرو سازها بالا بردن کیفیت، بهینه کردن کیفیت و افزایش بهره‌وری بود که این مهم در تمام دنیا رواج پیدا کرده است.

وی افزود: بحث اتحاد استراتژیک در دنیا مربوط به حوزه‌های مختلف است اگرچه سرمایه گذاری قوای محرکه و نقطه عطف اتحاد استراتژیک است.

مدیرعامل سایپا تصریح کرد: در چند سال اخیر جهشی در قوای محرکه شاهد بودیم که آن هم در خصوص خودروهای برقی است در همین راستا با ایران خودرو هماهنگ هستیم که یک محصول مشترک بهینه و با کیفیت مقبول ارائه دهیم.

تیموری با اشاره به خدمات پس از فروش گفت: خدمات پس از فروش و امداد خودرو دیگر بحث نقاط قوت استراتژیک است که هردو نقاط قوتی دارند اما ۸۰ درصد این نقاط بین دو خودرو ساز مشترک است و ۲۰ درصد مابقی باعث بهبود خدمات دهی در این اتحاد استراتژیک فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: تمام خودروسازی‌های دنیا مرکز مشترک دارند که این مهم افزایش کیفیت و کاهش قیمت‌ها را به دنبال دارد.

مدیر عامل سایپا تصریح کرد: تجمیع این دو شرکت بهره‌وری را به خوبی به همراه خواهد داشت، لجستیک و حمل و نقل بین ۸ تا ۱۰ درصد هزینه را تشکیل می‌دهد و بهینه سازی این باعث ایجاد ارزش افزوده برای مشتری نیز خواهد شد.

تیموری با اشاره به محصول اقتصادی عنوان کرد: در تمام خودروسازی‌هایی که این اتحاد را باهم دارند منجر به طراحی و تولید یک محصول مشترک خواهد شد که در نتیجه سهم بالایی از بازار را در بر خواهد گرفت.

وی افزود: از هفته اول انتصاب شرایط چهل ساله اخیر این دو خودروسازی با اتحاد، استراتژیک و جلسات متعدد به دنبال بهبود هستیم.

کد خبر 5499445

منبع: مهر

کلیدواژه: سایپا ایران ساوه وزارت صمت گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو بازرگانی استانها بوشهر آلودگی هوا کرمانشاه گرد و خاک سوم خرداد فتح خرمشهر ساختمان متروپل گرد و غبار ویروس کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر ابادان ریزش آوار استفاده از ظرفیت اتحاد استراتژیک صورت مشترک ایران خودرو دو شرکت قوای محرکه خواهد گرفت توافق نامه خواهد شد بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: با ساخت و تولید این ترانسفورماتور، این شرکت در زمره معدود سازندگان دارنده تکنولوژی ساخت اَبَرترانسفورماتور همچون ABB Siemens و TBEA قرار گرفت و ضمن رفع نیاز کشور از واردات ابرترانسفورماتورها، از خروج ارز از کشور جلوگیری شد.

صادقی افزود: تولید سه دستگاه از این ترانسفورماتور‌ها طی امسال در برنامه قرار دارد که اگر ساخت این سه ترانسفورماتور صورت گیرد از خروج بیش از ۱۵ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: این ابرترانسفورماتور ۳۴۰ تُنی مزیت‌هایی از قبیل صرفه‌جویی در فضای مورد نیاز برای قرارگیری ترانسفورماتور‌ها در پست برق به میزان حدود ۶۰ درصد، کاهش حدود ۷۰ درصدی تلفات بی‌باری نسبت به حالت سه ترانسفورماتور تک فاز، کاهش هزینه‌های احداث پُست و تسهیل فرآیند بهره‌برداری و مانیتورینگ را دارد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: طراحی و تولید بزرگترین ترانسفورماتور سه فاز شبکه برق کشور با ظرفیت ۵۰۰ مگاولت آمپر در گروه صنعتی ایران ترانسفو در حالی با تکیه بر دانش و تخصص بومی شده مهندسان ایرانی انجام شده است که این ترانسفورماتور غول پیکر تاکنون در کشور تولید نشده بود.


ساخت این ترانسفورماتور با حضور وزیر نیرو در زمان برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق کشور در آبان ماه سال گذشته آغاز شد و با وجود پیچیدگی‌های قابل توجه در محاسبات و طراحی این ابرترانسفورماتور ظرف مدت زمان بسیار کوتاه در ۶ ماه، به مرحله آزمایش و رونمایی رسید.

قرار است این ابرترانسفورماتور تولید شده توسط وزیر نیرو و برخی مقامات و مسئولان کشوری رونمایی و به بهره‌برداری برسد.

دیگر خبرها

  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان